(085) 222 10 84

Waarom kozijnen vervangen?

Behaaglijkheid en warmte in alle seizoenen

Het is de meest favoriete plek in huis: de stoel bij het raam of kozijn. Maar waarom zou u het bestaande raam en kozijn vervangen. Als het aan GAYKO ligt, gaat u er echt van genieten. De kozijnen van GAYKO zorgen voor behaaglijkheid. U zit bij het raam zonder tocht en zonder kou. Zo brengt het raam wat u ervan verwacht: licht en ruimte in elk seizoen. Met een zo efficiënt mogelijke energiebenutting. Zomer en winter is het binnenklimaat aangenaam, met temperaturen tussen de 22 en 24°C. Dat is een goede rede om uw kozijnen te vervangen. Maar zo zijn er nog wel meer te bedenken.


 

Isolatie in de winter

Bescherming tegen hitte in de zomer

Systematische isolatie van GAYKO Passiv


Hightech isolerend glas

Het woongenot en de behaaglijkheid van uw huis staan of vallen met het warmteverlies bij de kozijnen. Met GAYKO-Superisolerend glas haalt u de beste isolatiewaarden; dankzij de driedubbele beglazing met vulling van argongas bereikt u een uitstekende Ug-waarde van 0,5 W/(m2K). Misschien toch maar uw houten kozijnen vervangen?
Warme kant’ houdt koudebrug en vochtigheid tegen 

Warmte gaat niet alleen verloren bij het zichtbare deel van het glas. Ook bij de randen van het glas, ín het kozijn, kan veel energie verloren gaan. De ‘warme kant’ van GAYKO kozijnen voorkomt temperatuurverliezen door koudebruggen én dringt condenswater terug. Dat is beter voor de temperatuur in huis en het voorkomt schimmelvorming.
Thermische scheiding met GAYKOTGS

Een thermische scheiding van frame en vleugelprofiel. Dat is de techniek waarmee GAYKO de isolatiewaarde van kozijnen aanzienlijk verhoogt. Bij GAYKOTGS is het kozijn inwendig in twee helften verdeeld, waardoor alle koudebruggen zijn afgesloten. Het resultaat is fantastisch. Kozijnen die ook geschikt zijn voor de bouw van passiefhuizen. 

 

Download de brochure!

                  

612