(085) 222 10 84

Over ons

Met wie doet u eigenlijk zaken?

Wij van Alfa ramen en deuren zijn een middelgrote speler op de kozijnenmarkt. We hebben de omvang om grote werken aan te kunnen, maar deinzen zeker niet terug voor een toiletraam.

Ondertussen is ALFA ramen en deuren alweer 25 jaar actief. Nog steeds is het een familiebedrijf. Arie Slingerland is in 1996 begonnen en vervolgens zijn daar Pieter en Ben Slingerland bij gekomen.

Alexander van Herk kwam het team versterken (ook familie door te trouwen met een nicht van Pieter en Ben). Alexander van Herk heeft de verantwoording voor het gebied rondom Alphen a/d Rijn en Ben Slingerland heeft de verantwoording voor het gebied rondom de showroom in Nieuwerkerk a/d IJssel. Pieter Slingerland is verantwoordelijk voor de regio Ridderkerk.

Onze speerpunt is om vooral betrokken te zijn bij de klant en de uitvoering van zijn wensen. Dit wordt verwezenlijkt doordat wij (Alexander, Ben en Pieter) actief zijn in alle lagen van het bedrijf. Dus van de verkoop tot en met de oplevering en service. Al onze medewerkers - van de monteurs tot en met de verkopers - hebben heel goed door dat de klant degene is die indirect ons loon betaalt.

Graag komen wij persoonlijk in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

9,2
186 klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
191