(085) 222 10 84

Reviews

Alfa ramen en deuren

Beoordelingen Alfa ramen en deuren

9,2 10 1

123 beoordelingen

100% beveelt Alfa ramen en deuren aan

Alfa ramen en deuren
02-10-2019 10:17

Uw reactie: Voordat de werkzaamheden begonnen werd alles keurig afgeplakt om de vloer en trap schoon te houden. Er vond tijdens de werkzaamheden goed overleg plaats over de afwerking rondom het kozijn. Aan het eind werd er een goede uitleg gegeven over de werking van de ramen en de verduisteringsgordijnen en alles werd netjes en opgeruimd achter gelaten.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel Er is keurig werk afgeleverd.
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding 8
  • Duidelijke offerte 8
  • Kennis en vakmanschap 9
  • Communicatie 9
  • Montage 9
  • Montage Personeel 9
  • Bereikbaarheid per telefoon 8
  • Geholpen in de showroom Ridderkerk
  • Hoe kent u Alfa ramen en deuren ["familie/kennis/collega"]
Alfa ramen en deuren
02-10-2019 09:15

Uw reactie: vakmensen netjes schoon en weten waar ze mee bezig zijn

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel vakmanschap en schoon en goed werk
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding 9
  • Duidelijke offerte 9
  • Kennis en vakmanschap 10
  • Communicatie 8
  • Montage 9
  • Montage Personeel 9
  • Bereikbaarheid per telefoon 7
  • Geholpen in de showroom Ridderkerk
  • Hoe kent u Alfa ramen en deuren ["anders"]
Alfa ramen en deuren
26-09-2019 15:51

Uw reactie: Alfa heeft bij ons een nieuwe schuifpui en raam geplaatst.De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en willen met je meedenken om alles naar tevredenheid af te werken. Al met al was het een prettige ervaring en we bevelen dit bedrijf ook ten zeerste aan.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel Professioneel bedrijf dat zeer goed werk levert.
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding 9
  • Duidelijke offerte 10
  • Kennis en vakmanschap 9
  • Communicatie 9
  • Montage 9
  • Montage Personeel 9
  • Bereikbaarheid per telefoon 9
  • Geholpen in de showroom Ridderkerk
  • Hoe kent u Alfa ramen en deuren ["familie/kennis/collega"]
Alfa ramen en deuren
27-06-2019 17:48

Uw reactie: Het team van Alfa ramen - Alphen ad Rijn (Peter, Marinus en Alexander) hebben een mooi stukje werk verricht bij het vervangen van de kozijnen op de 1e etage. Doordat wij een ronde gevel hebben moest er ter plaats.e een "knik" worden gemaakt. Daarnaast zijn het bijzonder aardige mannen die hun afspraken nakomen, rustig en netjes werken Er is een container geplaatst voor het afval zodat alles in een keer werd meegenomen.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel Zeer prettig bedrijf met goede produkten.
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding 8
  • Duidelijke offerte 10
  • Kennis en vakmanschap 10
  • Communicatie 10
  • Montage 10
  • Montage Personeel 10
  • Bereikbaarheid per telefoon 10
  • Geholpen in de showroom Alphen aan den Rijn
  • Hoe kent u Alfa ramen en deuren ["website/internet/google"]
Alfa ramen en deuren
13-06-2019 05:52

Uw reactie: Wij kwamen binnen in de showroom in Ridderkerk, gelijk werd er veel tijd voor ons beschikbaar gemaakt. Duidelijke offerte opgesteld en twee stalen mee naar huis voor de kleur. Daarna nog een afspraak bij ons thuis voor het inmeten. De verwachte levertijd was bij ons veel sneller dan verwacht, heel fijn! Over het hele proces zijn wij meer dan tevreden. De monteurs die de kozijnen kwamen plaatsen zijn hele aardige, vakbekwame mannen die enorm netjes werken. De looppaden en trap werden afgedekt, gereedschap werd opgeruimd aan het eind van de dag en het oude kozijn werd gelijk uit de woning gehaald. Daarnaast waren het ook nog eens gezellige mannen om een praatje mee te maken. Wij hebben alleen de achterkant van onze woning laten doen, maar ik weet zeker dat we voor de voorkant ook weer terugkomen!

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel Goede service!
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding 10
  • Duidelijke offerte 10
  • Kennis en vakmanschap 10
  • Communicatie 10
  • Montage 10
  • Montage Personeel 10
  • Bereikbaarheid per telefoon 10
  • Geholpen in de showroom Ridderkerk
  • Hoe kent u Alfa ramen en deuren ["familie/kennis/collega"]
Alfa ramen en deuren
07-06-2019 09:13

Uw reactie: Alex heeft bij ons een achter pui, 1 nieuw kozijn en hout vervangen voor keralit. Bij eerste gesprek netjes uitgelegd welk glas en welk soort kozijn, dacht aan alles mee. Na ons goedkeuren op de afgesproken datum geplaatst, waren voor 4 dagen ingeroosterd maar na 2 dagen was men al klaar. Echt super netjes gewerkt en staat geweldig. Ook de 2 man extra personeel waren top gasten. Na een paar dagen merkten we al de warmte in huis. Alex denkt overal aan mee, echt top.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel goede service, goede vaklui
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding 9
  • Duidelijke offerte 10
  • Kennis en vakmanschap 10
  • Communicatie 10
  • Montage 10
  • Montage Personeel 10
  • Bereikbaarheid per telefoon 10
  • Geholpen in de showroom
  • Hoe kent u Alfa ramen en deuren ["braderie"]
Alfa ramen en deuren
06-06-2019 17:17

Uw reactie: Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat En zeer tevreden over de 2 vakmannen die alles geplaatst hebben .

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel Alles tot in de puntjes verzorgd
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding 8
  • Duidelijke offerte 9
  • Kennis en vakmanschap 9
  • Communicatie 9
  • Montage 10
  • Montage Personeel 10
  • Bereikbaarheid per telefoon 10
  • Geholpen in de showroom Ridderkerk
  • Hoe kent u Alfa ramen en deuren ["website/internet/google"]
Alfa ramen en deuren
05-06-2019 13:15

Uw reactie: iedere dag weer netjes op tijd bij ons. rustig, correct en meedenken met eventuele veranderingen. kortom echte "ouderwetse" vaklui !!!

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel hele goede service en zeer nette en vriendelijke vaklui
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding 10
  • Duidelijke offerte 10
  • Kennis en vakmanschap 10
  • Communicatie 10
  • Montage 10
  • Montage Personeel 10
  • Bereikbaarheid per telefoon 10
  • Geholpen in de showroom Ridderkerk
  • Hoe kent u Alfa ramen en deuren ["familie/kennis/collega"]
Alfa ramen en deuren
05-06-2019 13:03

Uw reactie: Vriendelijke, netjes werkende mannen. Leveren kwaliteit, hebben een duidelijke communicatie en werken volgens afspraak.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel Een bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding 9
  • Duidelijke offerte 9
  • Kennis en vakmanschap 9
  • Communicatie 8
  • Montage 9
  • Montage Personeel 9
  • Bereikbaarheid per telefoon 9
  • Geholpen in de showroom Ridderkerk
  • Hoe kent u Alfa ramen en deuren ["website/internet/google"]
Alfa ramen en deuren
05-06-2019 11:43

Uw reactie: Echt een topervaring Houden zich aan afspraken en we zijn heel tevreden over het eindresultaat

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel Zeer goed
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding 10
  • Duidelijke offerte 10
  • Kennis en vakmanschap 10
  • Communicatie 10
  • Montage 10
  • Montage Personeel 10
  • Bereikbaarheid per telefoon 10
  • Geholpen in de showroom Ridderkerk
  • Hoe kent u Alfa ramen en deuren ["website/internet/google"]
Alfa ramen en deuren
21-05-2019 11:33

Uw reactie: Wij hebben via Alexander (vestiging Alphen aan den Rijn) een keukenraam laten plaatsen. De service is uitstekend, door mee te denken hebben wij nu een mooi keukenraam op draai-kiep-stand. Van een liggend raam een staand raam gemaakt zoals deze vroeger in de arbeiderswoning zaten. Donderdag komt Alexander opnieuw om te kijken voor het voorraam. In gedeeltes gaan wij de gehele benedenverdieping vervangen naar kunstof kozijnen. In overleg is er veel mogelijk en wordt er goed meegedacht naar oplossingen. Door het kleine team zie/spreek je altijd dezelfde persoon, iets wat wij als zeer prettig ervaren.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel Zeer klantvriendelijk en meedenkend
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding 10
  • Duidelijke offerte 9
  • Kennis en vakmanschap 10
  • Communicatie 10
  • Montage 10
  • Montage Personeel 10
  • Bereikbaarheid per telefoon 9
  • Geholpen in de showroom Alphen aan den Rijn
  • Hoe kent u Alfa ramen en deuren ["website/internet/google","via advertenties"]
Alfa ramen en deuren
15-05-2019 14:57

Uw reactie: Gehele huis laten voorzien van kunststof kozijnen, schuifpui en voordeur. Alfa heeft zeer netjes en efficiënt gewerkt. Alles is strak afgewerkt. Ben heel blij met het resultaat. Heel fijn bedrijf om mee in zee te gaan.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel Zeer vriendelijke en vakkundige medewerkers die met je meedenken.
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding 10
  • Duidelijke offerte 10
  • Kennis en vakmanschap 10
  • Communicatie 10
  • Montage 10
  • Montage Personeel 10
  • Bereikbaarheid per telefoon 10
  • Geholpen in de showroom Ridderkerk
  • Hoe kent u Alfa ramen en deuren ["website/internet/google"]
Alfa ramen en deuren
10-05-2019 11:59

Uw reactie: Alle kozijnen met rolluiken in kunststof en buitendeur geplaatst door alfa ramen. Erg tevreden over dit bedrijf!! Wij zijn er heel blij mee.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel goede service en fantastisch en vakkundige uitvoering
Alfa ramen en deuren
16-04-2019 20:04

Uw reactie: Topbedrijf qua betrouwbaarheid, service, communicatie en kwaliteit van het product. Voor ons de tweede keer en allebei de keren exact dezelfde positieve ervaring.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
05-04-2019 23:48

Uw reactie: Hele goede service! Goed geadviseerd. Goede communicatie. Snelle reactie op mails. Mooi werk geleverd. Vakmannen hebben de kozijnen geplaatst en het is heel netjes en professioneel afgewerkt. Zelfs tijdens de verbouwing werd er netjes gewerkt. We zijn erg blij met de resultaten!

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
22-03-2019 14:09

Uw reactie: Een zeer professioneel bedrijf met heel professioneel en vriendelijk personeel. Vanaf de eerste ontmoeting tot en met de oplevering een zeer goed gevoel. Ondanks dat de prijs iets hoger ligt heel blij met dit bedrijf, want het is het gewoon waard. Ze zijn echt betrokken, komen langs als je wilt, beantwoorden alle vragen heel netjes en stellen jou central. Groot compliment.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google|Via advertenties
Alfa ramen en deuren
12-03-2019 20:50

Uw reactie: Op een prettige manier geholpen. Montage op keurige en nette manier uitgevoerd. Ben zeer tevreden.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
11-03-2019 17:53

Uw reactie: Prima familiebedrijf met zeer vriendelijke en kundige medewerkers. Zijn over het eindresultaat zeer tevreden. Zeker aan te bevelen.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
24-02-2019 12:34

Uw reactie: vanaf het moment dat we de showroom binnen liepen, werden we behulpzaam en vakkundig te woord gestaan. De montage was in 1 woord top. Goede service en snelle afhandeling. Kortom we zijn zeer tevreden en we bevelen iedereen dit bedrijf aan.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de showroom|Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
22-02-2019 20:29

Uw reactie: Pieter werkt prettig, nauwkeurig, opgeruimd, netjes en binnen het tijdsbestek dat hij van te voren aangeeft. Denkt mee met de klant en is oplossingsgericht.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Anders
Alfa ramen en deuren
03-02-2019 21:44

Uw reactie: Op een leuke en prettige manier geholpen, mooi product voor een goede prijs en prima service. Ook de montage is keurig uitgevoerd.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
21-01-2019 22:42
9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
19-01-2019 14:21

Uw reactie: Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop Alfa Ramen en Deuren de nieuwe gevelbekleding van onze woning heeft geïnstalleerd. Zowel bij het eerste contact in de showroom als tijdens de montagewerkzaamheden waren we blij verrast over de klantvriendelijke benadering. De offerte was zeer inzichtelijk en de kwaliteit van het geleverde liet niets te wensen over.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
16-12-2018 20:29

Uw reactie: Goed bedrijf. Men blijft doordenken ook als de koop al gesloten is. Prima doordachte montage, een stukje muur werd bv. nagenoeg stofloos weggehaald. Ik ben blij met het resultaat

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de showroom
Alfa ramen en deuren
16-12-2018 09:35

Uw reactie: We kunnen niet anders typen dat we tevreden zijn vanaf af het bezoek aan de showroom tot en met de eindmontage. Hebben dus ook gelijk een offerte gevraagd om onze dakkapel op te laten knappen.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de showroom
Alfa ramen en deuren
12-12-2018 19:42

Uw reactie: Een geweldig bedrijf met zoveel kennis en vakmanschap. Pieter en collega's bedankt weer voor het plaatsen van het prachtige kozijn.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
11-12-2018 12:13

Uw reactie: Duidelijke informatie en net en vakkundig montage personeel

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Anders
Alfa ramen en deuren
10-12-2018 22:36
8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de showroom|Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
10-12-2018 22:21

Uw reactie: eerder werkzaamheden uitgevoerd bij diverse buren, waren allemaal dik tevreden. Zodoende bij Alfa ramen en deuren terecht gekomen.

8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Anders
Alfa ramen en deuren
27-11-2018 09:24

Uw reactie: Vakkundig, professioneel, erg pleziere mensen

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
08-10-2018 13:46

Uw reactie: Goede ervaring met dit bedrijf en kwaliteit van de geleverde kozijnen uit eerdere leveringen

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • 9
Alfa ramen en deuren
03-10-2018 10:20

Uw reactie: Alexander heeft bij ons een nieuwe voordeur gemonteerd zijn er geweldig blij mee.Een echte vakman weet waar hij over praat. Van de offerte tot de montage. Zeker aan te raden!

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via advertenties
Alfa ramen en deuren
25-09-2018 14:43

Uw reactie: Werken netjes en vakkundig. En ziet er prachtig uit

8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
22-09-2018 14:49

Uw reactie: Perfect werk afgeleverd ondanks de moeilijke omstandigheden[harde wind] Bedankt!

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
15-09-2018 23:15

Uw reactie: Na positieve ervaring en goed resultaat welke Alfa bij familie geleverd heeft hebben we besloten om onze dakkapel ook door Alfa te laten plaatsen. hier hebben we zeker geen spijt van Kwaliteit van werken was super, vriendelijk en goed personeel, en het eind resultaat is ook naar tevredenheid. Dus onze mening is dat je wanneer je een raam/dakkapel wil laten plaatsen je met alle vertrouwen Alfa het kan laten bouwen!

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
03-09-2018 17:56

Uw reactie: Na contact te hebben gezocht met Alexander waren we overtuigd dat hij zeer goed zijn vak verstond en wist waar hij over praatte; we hadden een vijftal montageberdrijven uitgenodigd. Het resultaat is nog mooier dan in de offerte staat.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via advertenties
Alfa ramen en deuren
20-07-2018 01:06

Uw reactie: Het eerste bezoek aan de showroom gaf ons al een goed gevoel. De plaatsing van alle ramen in 3,5 dag liep goed. Er werd gezellig en snel gewerkt. De paar onvolkomenheden zijn achteraf prima opgelost. Vakmensen...!

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Anders
Alfa ramen en deuren
08-07-2018 15:17

Uw reactie: Zeer nette werkwijze en vakkundige vakmensen! Geen stress,opgeruimd en gezellig! Zeker aan te bevelen. Wij zijn blij er mee , bedankt !

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
08-06-2018 09:40

Uw reactie: Vakbekwame mensen welke netjes werken. Heel tevreden.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
25-04-2018 01:16

Uw reactie: Duidelijke offerte en de kozijnen door vakmensen erin gezet.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de showroom
Alfa ramen en deuren
20-03-2018 12:48

Uw reactie: Al bij het oriënterend gesprek bij Alfa Ramen hadden wij een erg goed gevoel. Er werd tijdens dit gesprek waarin wij onze wensen en vragen rustig konden stellen duidelijk dat het om zeer goed materiaal gaat dat wordt aangeboden. Wij besloten dan ook dat Alfa Ramen de ramen en deuren mochten plaatsen. Er was tussen het eerste bezoek en de plaatsing ook altijd ruimte voor vragen en advies. Onze ramen en deuren zijn inmiddels geplaatst en wij zijn zeer tevreden over het resultaat en het vakmanschap van dit geweldige team!

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
20-02-2018 11:37

Uw reactie: Fantastisch mooi gedaan!

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
17-02-2018 13:45

Uw reactie: Top advies en duidelijk. zeer klantvriendelijk en een goede prijs. Zeker aan te bevelen.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de showroom
Alfa ramen en deuren
15-02-2018 23:28

Uw reactie: Prima vaklui. Werken netjes en zorgvuldig. Klus is volgens plan verlopen en de afwerking is volledig. Doen als gevraagd ook iets extra's. Werknemers zijn beleeft en prettig in de omgang. Het resultaat mag er zijn. Kan ze aanbevelen.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
15-02-2018 19:54

Uw reactie: Van een tochtige kapel nu weer een goede isolatie, bijna onderhoudsvrije kunststof dakkapel .die er weer voor lange tijd tegenkan. monteurs verdienen compliment over de wijze van werken(vloer afgeplakt, s,avonds stoep keurig geveegd enz.)De monteurs lagen de lat voor zichzelf, om kwaliteit te leveren hoog. een zeer tevreden klant

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
08-02-2018 11:45

Uw reactie: Heel fijn bedrijf. Goede uitleg van Pieter in de showroom. Mooie kwaliteit ramen. Het huis is er echt van opgeknapt. Ook alle lof voor de monteurs Maarten en Jefta. Zij hebben hard gewerkt. Aan het eind van de dag werd alles weer glad getrokken. Het was gezellig ze in huis te hebben. Gewoon genoeg koffie blijven schenken, dan komt alles goed! ;-)

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de showroom|Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
23-01-2018 14:05

Uw reactie: Afgelopen jaar heeft Alfa ramen en deuren kunststof kozijnen op de eerste verdieping geplaatst. Na een duidelijke offerte en een heldere uitleg, is de montage zorgvuldig uitgevoerd. Het eindresultaat is prachtig. Ik heb de samenwerking met Alfa ramen en deuren als zeer prettig ervaren. Een uitermate fijne ervaring.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Anders
Alfa ramen en deuren
24-12-2017 10:41
9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
14-12-2017 23:09

Uw reactie: Prima service en mooi eindresultaat.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
05-12-2017 19:10

Uw reactie: Wij zijn super tevreden over Alfaramen uit Ridderkerk, Pieter Slingerland weet ook precies waarover hij praat, en denk ook mee qua ideeen. De uitvoering waren door Martin en Simon uitgevoerd, wat een vaklui! Maar vooral ook super gezellig, altijd in voor een grapje.... wat was het stil toen de klus geklaard was ;-) Wij bevelen zeer zeker Alfaramen aan, wij zijn meer dan tevreden!!!! Pieter, Martin en Simon (en Maarten ;-)) hartstikke bedankt voor het prachtige werk wat jullie bj ons verricht hebben!!!! Groetjes, Ed & Brenda

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
04-12-2017 20:54

Uw reactie: Na veel offertes te hebben aangevraagd en ontvangen zijn we geëindigd bij Alfa ramen en deuren in Alphen aan den rijn.Alexander heeft ons van af het begin super goed geholpen en advies gegeven.De kozijnen werden geplaatst door een super professioneel team en ze werkten heel erg netjes en snel.Wij kunnen Alfa ramen en deuren zeker aanbevelen voor iedereen die nieuwe deuren en/of kozijnen zoekt.100procent perfectie en kwaliteit.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de showroom
Alfa ramen en deuren
04-12-2017 16:48

Uw reactie: Goed geholpen en voorgelicht in Zoetermeer. Door 2 geweldige monteurs die goed op elkaar waren ingespeeld perfect en naadloos gemonteeerd. Contact via de mail vond ik stroef verlopen , via de telefoon altijd gelijk iemand aan de lijn die vriendelijk was en de tijd nam om je vragen te beantoorden. Top !!

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
14-10-2017 13:16

Uw reactie: Afgelopen week gehele huis vernieuwd. Vakbekwame, klantgerichte en klantvriendelijke medewerkers. Uitstekende service. Ik kan Alfa een ieder van harte aanbevelen. Ze hebben hun goede naam meer dan waargemaakt. Chapeau.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
28-09-2017 22:52

Uw reactie: Ook de tweede dakkapel is naar tevredenheid geplaatst en afgewerkt. De mannen werken vlot door en houden rekening met bewoners.

8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via advertenties
Alfa ramen en deuren
26-09-2017 21:37

Uw reactie: Na op de 2e verdieping aan de voorzijde van ons huis nu op de 2e verdieping de achterzijde een nieuw kozijn laten plaatsen. Keurig personeel en zeer vakbekwaam. Geen afraffelwerk, maar op en top wat aflevering betreft. Vooraf een duidelijke offerte met een zeer nette prijs. Ben zeer tevreden.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
02-09-2017 12:01
8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
31-08-2017 15:52

Uw reactie: Gezien de vorige ervaringen weer voor Alfa gekozen en ik heb daar totaal geen spijt van.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de showroom
Alfa ramen en deuren
25-08-2017 20:10

Uw reactie: Één woord: Geweldig! inzet, communicatie, coördinatie, levering en personeel zijn uitmuntend en naar volledige tevredenheid verlopen. Bereikbaar zelfs wanneer ze op vakantie zijn, dus wat willen we nog meer.... We hebben een raam erbij in een "blinde muur" alsof deze er al vanaf 't begin inzit. Netjes geplaatst en mooi afgewerkt. Vakmanschap! Met dank aan Alexander en de jongens die bij ons aan het werk zijn geweest!

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
21-07-2017 14:17

Uw reactie: Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe voordeur van Alfa Ramen en Deuren. De voordeur is erg mooi en de kwaliteit is zeer goed. Wat het vermelden zeker waard is, is dat de manier van werken, zeer goed en netjes is!! Wij zouden Alfa Ramen en Deuren daarom zeker aanbevelen!!!

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
20-07-2017 00:00

Uw reactie: Kwalitatief goede hor uitstekend gemonteerd door een vriendelijke, toegankelijke monteur. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
12-07-2017 15:31

Uw reactie: Goed bedrijf, werkt erg netjes, Goede vakmanschap. Goed personeel. Ik heb totaal geen klachten. Alles is netjes en secuur afgewerkt. Aanraden voor anderen. Ga zo door.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
06-07-2017 01:28

Uw reactie: In de offerte en bij alle communicaties tijdens de offerte werd door ALFA alleen over Gayko kozijnen/pui vermeld en beloofd. Bij de montage werden we verrast met de VEKA kozijnen. Alleen een Gayko stikker is erop geplakt maar alle profielen zijn van VEKA. ALFA had ons tijdens de offerte zelf overtuigd geen Veka kozijnen te kopen omdat deze minder kwaliteit heeft en kies alleen voor de betere kwaliteiten van Gayko. Toch hadden zij ons achteraf, zonder vooraf informeren en enige communicatie, een pui met Veka kozijnprofielen geleverd. Zeer teleurstellend.

5
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 5 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 2 sterren: slechter dan verwacht
  • Via de showroom|Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
26-06-2017 11:29

Uw reactie: Zeer tevreden over het advies en het uiteindelijke resultaat. Zelfs al een kennis verwezen naar Alfa.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
14-06-2017 13:45

Uw reactie: Bij Alfa ramen en deuren wordt er goed naar de wensen van de klant geluisterd. Hierdoor wordt er binnen het breedst mogelijke kader van het assortiment gezocht naar een passende oplossing met een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Mede door de vakkundige begeleiding vanaf het eerste bezoek in de showroom tot en met de laatste stap in de montage zijn wij zeer tevreden over het geleverde product. De vaklieden werken tijdens de montage zeer netjes en waar nodig word er nog tot in het kleinste detail met de wensen van de klant rekening gehouden, bijv. Plaatsen van schakelaars het wegwerken van draden etc.. Kortom wij zijn zeer tevreden met het geleverde product, de wijze waarop de montage heeft plaatsgevonden en de afwerking! Alfa Ramen en Deuren, bedankt!!!

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de showroom|Via advertenties
Alfa ramen en deuren
12-06-2017 00:36

Uw reactie: Al twee keer eerder ramen door Alfa laten vervangen. Was zeer vakkundig gedaan. Nu de schuifpui laten vervangen. Ook weer prima in orde. Ze denken mee met de klant en leveren kwaliteit voor een eerlijke prijs.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de showroom|Via de webstite/internet/google|Anders
Alfa ramen en deuren
01-06-2017 20:51

Uw reactie: Heel fijn zaken gedaan met ALFA kozijnen. Eerste bezoek showroom, contacten met Alexander, monteurs Martin en Simon met hun goeie hulpje, afsluitend bezoek Alexander niets dan lof. Alles is super netjes afgewerkt en wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
17-05-2017 23:08

Uw reactie: Bij mij zijn onlangs op de tweede verdieping van mijn huis nieuwe kozijnen en dubbelglas geplaatst. Ook is er een isolerende deur naar het balkon aangebracht. Ik vind Alfa ramen en deuren een erg goed bedrijf waarmee het prettig zaken doen is. Men houdt zich goed aan afspraken en de monteurs zijn erg vakbekwaam en prettig in de omgang. Dankzij mijn contactpersoon Alexander van Herk heb ik nog een subsidie van de rijksoverheid gekregen omdat ik ook een tweede project (isolering kruipruimte) heb laten uitvoeren door Nederland isoleert. Alexander wees mij erop dat ik dan de subsidie kon krijgen vanwege die twee projecten. Toch mooi meegenomen! Circa een jaar geleden hebben zij ook aan de voorzijde van mijn huis nieuwe kozijnen en ramen en een isolerende zijdeur van de garage geplaatst. Ik ben helemaal dik tevreden.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de showroom
Alfa ramen en deuren
04-04-2017 19:23

Uw reactie: 9 jaar geleden hadden wij al een zeer positieve ervaring met ALFA en nu opnieuw. Kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid staan centraal bij dit familiebedrijf. Andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aannemen. Top!

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de showroom
Alfa ramen en deuren
27-03-2017 21:47
10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
09-02-2017 18:05

Uw reactie: We zijn zeer tevreden over Alfa en kunnen Alfa absoluut aanbevelen bij anderen. Een hoogstaand product voor een eerlijke prijs, deskundig advies, meedenken met de klant en prettig (montage)personeel in de omgang. Enige verbeterpunten zijn de snelheid van reageren via de e-mail / telefoon en de verkoop in de showroom van Nieuwerkerk a/d/ IJssel. De betreffende persoon was geen echte 'verkoper pur sang'. En dat is voor een eerste kennismaking denk ik wel nodig.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
09-02-2017 00:41

Uw reactie: De renovatie van mijn dakkapel is op een deskundige wijze, zorgvuldig uitgevoerd met een "schone" oplevering. Mijn complimenten en dank voor Pieter en Peter.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
27-01-2017 11:17

Uw reactie: Zeer tevreden met de kwaliteit van de deur. Dit had ik veel eerder moeten doen. Ook zeer tevreden met de montage alles tot in de puntjes verzorgd 👍👍👍

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
29-12-2016 12:53

Uw reactie: Zeer kundig personeel en betrouwbare uitvoering, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de showroom|Via de webstite/internet/google|Via advertenties
Alfa ramen en deuren
08-12-2016 14:44

Uw reactie: Alexander en zijn collega's hebben een prachtig goed geïsoleerde dakkapel geplaatst. Zoals bij een oud huis hoort kwamen we onvoorziene omstandigheden tegen. Die hebben ze samen met ons bekeken en we zijn tot een prachtig eindresultaat gekomen. Meer dan tevreden over service en bereikbaarheid. Ik zou ze graag aanbevelen en bij een volgende klus zijn ze weer welkom.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via advertenties
Alfa ramen en deuren
06-12-2016 13:06

Uw reactie: Betrouwbaar, eerlijk advies en geen poespas. Geleverde producten, incl Montage zelf, zijn van erg goede kwaliteit tegen de juiste prijs

8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
26-10-2016 12:35

Uw reactie: Alles perfectt

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
06-10-2016 12:41

Uw reactie: Alle kozijnen inclusief de dakkapel laten voorzien door kunststof. Groot project maar prima uitgevoerd. Paar kleine zaken die echter direct en efficient werden opgelost. Kan Alfa ramen en deuren van harte aanbevelen!

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de showroom
Alfa ramen en deuren
27-09-2016 00:43

Uw reactie: 10 jaar geleden kozijnen shuifpui en voordeur door Pieter en zijn mannen laten plaatsen. Toendertijd al geniaal qua advies en service. Nu 10 jaar later vragen nog steeds mensen waar heb je dat mooie spul vandaan. Laatst door eigen schuld een storing. Werd echt super opgelost. Wat een wereldservice. Na 10 jaar nog steeds superblij met onze kozijnen,deuren en schuifpui. Gebruik de service van dit bedrijf in mijn andere aankopen als voorbeeld hoe ik het wil. Reeds enkele andere grote aankopen gedaan, maar deze service enkwaliteit is nog niet geevenaard. Pieter en medewerkers wees hier trots op. Bedankt Joop

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de showroom
Alfa ramen en deuren
20-09-2016 23:44

Uw reactie: Onze ervaring tot nu toe is super, zit er nu ruim een jaar in. We hebben een prachtige voordeur met kozijn gekregen, waar we al heel wat complimenten over gehad hebben. Vriendelijke mensen en prachtige materiaal

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de showroom|Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
16-09-2016 13:08

Uw reactie: Super vakkundige mensen.Beleefd en bescheiden .Werken netjes .Gewoon zeer tevreden !!!

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
08-09-2016 10:28

Uw reactie: We hebben ons keukenraam laten verkleinen door Alfa en zijn helemaal tevreden. De communicatie was goed en de werkzaamheden werden zorgvuldig uitgevoerd. Zowel het nieuwe raam als de (opgemetselde) gevel ziet er super uit!

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
07-08-2016 15:22
10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
06-07-2016 00:15

Uw reactie: Goede voorlichting, meedenkend, fijn personeel,vakbekwaam en alles keurig en na tevredenheid afgehandeld. Zeker aan te bevelen bij buren en bekenden!!

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
29-06-2016 14:33
9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
08-06-2016 00:51

Uw reactie: Snelle reactie op gevraagde offerte. Advies is goed en prijsstelling scherp. Vanuit leveranciers expertise worden verbeterpunten aangereikt, zodat er een optimaal concept is, voordat er besteld wordt. Meer of minderprijs voor zo'n verbeterpunt wordt snel en duidelijk gecommuniceerd dmv een aangepaste offerte. Een prettige ervaring is dat leveringstermijn en montagedatum stipt nagekomen worden. Montage vindt vakkundig plaats. Kortom: Prima bedrijf, waarmee het prettig zakendoen is.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
31-05-2016 00:38

Uw reactie: Het contact is fijn geweest gedurende het hele traject. De afwerking is geslaagd en de prijs tov de concurrenten was erg goed.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
09-04-2016 23:57

Uw reactie: Zeer kundig en goed geholpen. We zijn erg tevreden over het resultaat.

8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
20-03-2016 15:14

Uw reactie: Prima, verra!ssend goede klantbediening

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
20-12-2015 22:28

Uw reactie: Helemaal tevreden, prima service, product en montage!

8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
02-12-2015 14:29

Uw reactie: Mooie kozijnen, schitterend afgewerkt helemaal top

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de showroom
Alfa ramen en deuren
01-12-2015 19:42
8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
10-11-2015 22:09

Uw reactie: Pieter Slingerland van Alfa Ramen Ridderkek heeft 2 dagen bij ons gewerkt voor het vervangen van een kunstof voordeur en gevels. Wij zijn zeer tevreden over de precieze en vakmanschap van Pieter zonder ook maar iets te vergeten. alles werd netjes opgeruimd en achtergelaten. Wij kunnen Alfa ramen Ridderkerk van harte aanbevelen!! Nogmaals bedankt Groeten Haydar&Ebru

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de showroom
Alfa ramen en deuren
10-10-2015 12:22

Uw reactie: Ervaring in het verleden en bij de laatste opdracht zijn prima

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
10-10-2015 00:33
7
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 7 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
29-09-2015 18:19

Uw reactie: uitstekende service, duidelijke informatie, goede prijs/kwaliteit,

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de showroom
Alfa ramen en deuren
28-09-2015 13:22

Uw reactie: Een aanrader!, ben zeer tevreden over het vakmanschap. Een bedrijf die doen wat ze beloven, kwaliteit leveren voor een nette prijs en een fijne samenwerking. Bedankt Pieter!

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
23-09-2015 22:54

Uw reactie: Wij zijn erg tevreden over de snelheid, netheid en deskundigheid van de mannen die bij ons alle ramen hebben vervangen.

8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
09-09-2015 14:51

Uw reactie: Adequate en serieuze opname offerte en definitieve maatopname. Duidelijk gespecificeerde offerte. Goede communicatie, vriendelijke en rustige mensen met verstand van hun vak. Netjes en schoon gewerkt(opgeruimd). Alleen paste twee luchtroosters niet, maar dat is allemaal netjes afgehandeld en toen pas tweede deel factuur verstuurd. Zeer tevreden! Dank, Ingmar van Ek

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
07-09-2015 14:29

Uw reactie: Alles goed geregeld.

8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de showroom
Alfa ramen en deuren
02-09-2015 10:58

Uw reactie: Deskundige montage. Nette afwerking. Alle oude spullen werden afgevoerd en zelfs de straat werd aangeveegd ! Hier kunnen we weer jarenlang van genieten.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
30-07-2015 15:01

Uw reactie: Afgelopen week hebben de mannen van Alfa kozijnen bij ons kunststof kozijnen geplaatst, nieuw dakkapel geplaatst en dak opbouw vervangen door kunststof. Alles is netjes gemonteerd en vragen die ik had werd vakkundig uitgelegd. Helaas is er door de leverancier verkeerd gestraald glas geleverd, maar daar krijgen we nog nieuwe voor. Binnen 4 dagen alles netjes gemonteerd. Klasse.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de showroom|Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
15-07-2015 11:35

Uw reactie: Prettige ervaring van aankoop tot levering

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Anders
Alfa ramen en deuren
13-07-2015 21:10

Uw reactie: Ik moest uit 2 offertes kiezen. Hoewel Alfa iets duurder was, kwam de offerte 2 weken eerder binnen en werd de opdracht om die reden gegund. De levertijd werd aangehouden en het montage personeel deed zijn werk uitstekend. Ook werd alle rommel netjes opgeruimd en werden wij heel netjes te woord gestaan. Ik zal Alfa aan iedereen aanraden!

8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
22-06-2015 16:26
8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
18-06-2015 23:14

Uw reactie: Wij hebben een goede ervaring met Alfa ramen en deuren. Ze hebben onze voorgevel op een goede en vakkundige manier vervangen.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
18-06-2015 22:18

Uw reactie: Gewoon dik tevreden.

8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via advertenties
Alfa ramen en deuren
26-04-2015 09:07

Uw reactie: 5 jaar geleden naar tevredenheid kozijnen laten plaatsen door ALFA. Daarom recent ook ALFA gekozen voor het plaatsen van een dakkapel. Zeer vakkundig personeel. Werken netjes.

8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Anders
Alfa ramen en deuren
22-04-2015 16:01

Uw reactie: Binnen 7 werkdagen gehele huis voorzien van kunststof ramen, terrasdeuren, keukendeur, balkondeur, voordeur, vensterbanken, plissee hordeuren, raamhorren en nieuwe raamdorpelstenen. Alles van perfecte (duitse) kwaliteit en geplaatst door zeer ervaren monteurs, voor wie niets teveel was om het gewenste eindresultaat te bereiken. Petje af voor Pieter Slingerland en zijn team.

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
17-03-2015 11:17

Uw reactie: Al diverse jaren laten wij met regelmaat kunststof kozijnen, deuren etc plaatsen. Dit alles tot volle tevredenheid.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de showroom
Alfa ramen en deuren
16-03-2015 17:06

Uw reactie: Prettig personeel goede kwaliteit en goed advies

8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
13-03-2015 12:50

Uw reactie: Zeer tevreden over de dienstverlening

8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
11-03-2015 11:09
9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
11-03-2015 00:04
8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
10-03-2015 20:27

Uw reactie: Prima service, meedenken, kwaliteit, personeel, kortom prima en aanbevelingswaardig bedrijf

8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de showroom
Alfa ramen en deuren
10-03-2015 16:49
10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
10-03-2015 13:42

Uw reactie: Vakkundige mensen die weten waar ze het over hebben. De monteurs waren erg netjes, accuraat en het werd allemaal prima afgewerkt. De verkoper was vriendelijk en een klein puntje achteraf werd netjes opgelost, kortom een aanrader.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
10-03-2015 13:16

Uw reactie: Das lang geleden... vanwaar nu pas een klanten onderzoek

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
09-03-2015 22:43

Uw reactie: Altijd volgens afspraak, laten alles opgeruimd achter en leveren keurig werk.

8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 8 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
09-03-2015 18:42

Uw reactie: Uitermate Tevreden over het totale pakket.vanaf offerte tot en met de nazorg!

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Via familie/kennis/collega
Alfa ramen en deuren
09-03-2015 16:24

Uw reactie: Vestiging Nieuwerkerk a/d Yssel, dat is ons werkgebied, dus zo in contact gekomen

10
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 10 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Anders
Alfa ramen en deuren
08-03-2015 21:11

Uw reactie: Alfa ramen en deuren hebben mijn inziens geen beoordeling nodig ze zijn gewoon goed.

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via advertenties
Alfa ramen en deuren
06-03-2015 20:29
9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de webstite/internet/google
Alfa ramen en deuren
06-03-2015 17:57

Uw reactie: hebben nog 1 deur te gaan, echter de prijs valt ons zwaar tegen

9
Ja, ik beveel dit aan
  • Totale oordeel 9 10
  • Beschrijf uw ervaring in een regel 4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Via de showroom
187