(085) 222 10 84

Onderhoudsvriendelijk

Onderhoudsvriendelijk

 

Alleen maar schoonhouden

Wat is nu onderhoudsvriendelijk? Alleen schoonhouden dat is wat u met uw kunststof kozijnen van Gako moet doen
Lees meer....


Nooit meer schilderen

Decorfolie met een houtpatroon staat garant voor een authentieke uitstraling. Dankzij de nadrukkelijke houtstructuur van het oppervlak en de fraaie tekening lijkt de folie verbluffend echt. Nauwelijks te onderscheiden van echt hout. De decorfolie is weer- en windvast, en de hoge kleurechtheid staat garant voor een lange levensduur.

Ander voordeel is dat u zodra u toch overweegt om een andere kleur te nemen. Is er niets makelijker dan uw kunststof kozijnen te schilderen. Schoonmaken, afnemen met aceton, kunststof primer aanbrengen en vervolgens aflakken. Vraag u leverancier naar alle mogelijkheden.


In vele kleuren leverbaar

De architectuur van uw woning wordt benadrukt door het kleurenspel van gevel en kozijnen. Het is maar waar u voor kiest: voor een aangename harmonie of voor een boeiend contrast met de omgeving. De keuze is aan u: één kleur voor het gehele kozijn óf verschillende kleuren voor binnen en buiten.


Onderhoudsvriendelijke oppervlaken

Onderhoud is nauwelijks nodig. Afnemen met een zachte doek en een reinigingsmiddel is voldoende. Voor de zwaardere vervuiling kunt u bij GAYKO een speciale onderhoudsset aanschaffen. Na gebruik zien de kozijnen er weer als nieuw uit.

 

Download de brochure!

                  

617