(085) 222 10 84

Ramen en deuren vervangen

Vóór 1995 geïnstalleerde kozijnen kosten veel geld 

Hoezo stijgende olie- en gasprijzen? Hoezo hoge energiekosten? Als u uw gevel isoleert en uw oude kozijnen vervangt, kunt u zomaar tot 40% op uw energiekosten besparen. Dat is een korting die geen energieleverancier u biedt. Laat niet langer energie verloren gaan met slecht isolerende kozijnen die bovendien niet meer goed functioneren.

* In 1994 werd er bij de calculaties voor de warmtebeschermingsvoorschriften voor het eerst rekening gehouden met de isolatiewaarde van kozijnen. Vanuit een energie- en bouwtechnisch oogpunt zijn kozijnen die vóór 1995 zijn gemaakt, sterk verouderd en zijn deze dringend aan vervanging toe.


 


Isolatietechniek van GAYKO


GAYKO biedt de beste oplossingen voor uw gevel. Kozijnen waarmee u optimale veiligheid combineert met een behaaglijk binnenklimaat. Kozijnen met isolerend glas, een zogenaamde ‘warme kant’ en een thermische scheiding . Dankzij GAYKO TGS blijft de temperatuur van uw kozijn en glas aan de binnenzijde gelijk aan de binnentemperatuur. En dat voelt opvallend comfortabel. Het gepatenteerdeGAYKO ESP zorgt ervoor dat uw kozijn berekend is op hoge ruitgewichten. Een ijzersterke constructie die goed is voor een lange levensduur.


Uiterst efficiënt

Isolerend glas

Bij kozijnen met optimale isolatie speelt het glas een belangrijke rol. Ook in de standaarduitvoering kunt u bij GAYKO al rekenen op een meer dan gemiddelde isolatie, met een Ug-waarde van 1,1 W/(m²K). Met GAYKO-Super isolerend glas haalt u de beste waarden. Dankzij de drie ruiten met argongasvulling wordt een uitstekende Ug-waarde behaald van 0,5 W/(m²K). Niet voor niets is dit systeem ook geschikt voor passiefhuizen.

 

 

 


Voorkomt koudebruggen:

‘Warme kant’

Warmte gaat niet alleen verloren bij het zichtbare deel van het glas. Ook bij de randen van het glas, ín het kozijn, kan veel energie verloren gaan. De ‘warme kant’ van GAYKO kozijnen voorkomt temperatuurverliezen door koudebruggen én dringt condenswater terug. Dat is beter voor de temperatuur in huis en het voorkomt schimmelvorming.

 

 

 


Thermische scheiding:

GAYKOTGS

Een thermische scheiding van frame en vleugelprofiel. Dat is de techniek waarmee GAYKO de isolatiewaarde van kozijnen aanzienlijk verhoogt. Bij GAYKOTGS is het kozijn inwendig in twee helften verdeeld, waardoor alle koudebruggen zijn afgesloten. Het resultaat is fantastisch. Kozijnen die ook geschikt zijn voor de bouw van passiefhuizen.

 

 

 

 

 

Download de brochure!

                  

609