(085) 222 10 84

Dakrandpanelen

Met keralit dakrandpanelen krijgt uw woning een blijvend mooie dakrandafwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien.

Dakrandpanelen met uniek clipsysteem

Keralit dakrankpanelen kunnen onzichtbaar worden gemonteerd door een uniek clipsysteem. De dakrandpanelen kunnen ook uitstekend worden gecombineerd met de gevelbekleding van Keralit voor een perfect dakafwerking.

Dakrandpanelen schilderen verleden tijd

De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt te worden en het gebruik van grondstoffen blijft tot een minimum beperkt. Schilderen is overbodig dus u verbruikt geen verf. Een prettig idee voor wie hecht aan duurzame kunststof dakranden. 

Specificaties

Hier treft u alle specifieke informatie van de dakrand van Keralit. De gunstige eigenschappen zorgen ervoor dat de dakrandpanelen moeiteloos zijn te monteren.

Door de gepatenteerde samenstelling is het dakrandpaneel bestand tegen weer en wind en blijft het jarenlang goed. Vandaar de zekerheid van 10 jaar garantie! Dakranden worden in de volksmond ook vaak windveer, boeiboord of boeidelen benoemd.


Werkende breedte 300 en 150mm

Dikte   10mm

Bevestigingafstrand 30cm hart op hart

Lengte gevelpaneel 600cm

Kleuren 13

Technisch productblad Download hier het technisch productblad

Kleuren

659