(085) 222 10 84

Weru Waddinxveen


 

 

De VEKA-kwaliteit staat voor een integrale kwaliteitsbelofte voor alle profielsystemen en die veel verder gaat dan onze producten alleen. VEKA producten voldoen uiteraard aan de hoogste kwaliteitsstandaards voor kozijnenprofielen die in Duitsland gelden, de RAL-klasse A (volgens DIN EN 12608, klasse A). Bij de doorontwikkeling van de profieltechnologie kan er tenslotte maar één doel zijn en dat is het verbeteren van prestaties. De eisen die aan kozijnprofielen worden gesteld worden voortdurend aangescherpt. Als premiummerk voor op polymeren gebaseerde oplossingen voor bouw, automotive en industrie is REHAU internationaal toonaangevend. Constante groei genereren wij op eigen kracht - met innovatie en competentie in de oppervlaktetechniek en de materiaal- en systeemontwikkeling. Ongeveer 20.000 medewerkers in 170 vestigingen zetten zich in voor het succes van ons onafhankelijke familiebedrijf. Schüco is een van de toonaangevende aanbieders van hoogwaardige raam-, deur-, en gevelsystemen van aluminium en kunststof. De producten van Schüco worden wereldwijd miljoenen keren ingezet en vervullen de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid. "We streven met ons handelen naar een evenwichtige verhouding tussen ecologie, economie en sociaal gedrag. Daarbij is het ons doel, onze maatschappelijke verantwoordelijkheid jegens het milieu en de komende generaties te vervullen."

Als een door de eigenaar geleide onderneming, streven we naar een duurzame en op groei gerichte ontwikkeling. De klant is onze focus.

Profine wordt gekenmerkt door kwaliteit denken, innovatiekracht, efficiënte processen en verantwoordelijkheid. Het streven naar excellentie in alle gebieden is onze drijvende kracht. De nauwe samenwerking met onze klanten is de basis van ons succes.

KBE is meer dan alleen een leverancier van profielen. Wij ons niet tevreden stellen met het verstrekken van onze klanten met een hoge kwaliteit van profielen, maar zien onszelf als een partner die op maat gemaakte end-to-end oplossingen voor alle vragen over alle aspecten van het venster productie presenteert.

 

TROCAL wordt beschouwd als een pionier op het gebied van kunststof ramen. Meer dan vijftig jaar geleden, TROCAL ontwikkelde de eerste PVC-U-venster voor serieproductie. Sindsdien is TROCAL is behoud van zijn faam als een toonaangevende innovator in het venster technologie Aangedreven door de filosofie van haar kozijnpartners, heeft het bedrijf haar opmars voortgezet - samen met haar partners. Geen wonder dat veel klanten trouw zijn gebleven aan KÖMMERLING meer dan vijftig jaar. Zij bouwen voort op waarden als degelijkheid, betrouwbaarheid en ervaring. De toekomstgerichte ondernemende activiteiten vormen de basis van gezamenlijke succes. KÖMMERLING biedt alles wat nodig is voor een goede bedrijfsvoering in de toekomst ook. 
     
Profine Nederland b.v. is 100% dochter van profine GmbH ook wel genoemd de 'International Profile Group' uit Duitsland. profine GmbH heeft wereldwijd productielocaties voor kunststof deur- en kozijnsystemen onder de merknamen Kömmerling, Trocal en KBE. profine GmbH is sinds april 2012 eigendom van de Duitse particuliere investeerder Dr. Peter Mrosik, tevens CEO.      

Een aantal merken van de kozijnen die actief zijn op de nederlandse markt zijn.
Hebben een uitgebreid netwerk van dealers.


 

Naast de merken bestaan er ook verwerkers van de kozijn profielen.
Dit zijn vaak fabrikanten/leveranciers die zelf de kozijn fabriceren en monteren.

   
       

Staat uw logo, merk en link er nog niet bij?

Stuur gerust een mail naar pieterslingerland@alfaramen.nl

   
589