(085) 222 10 84

Geluidswering met kunststof kozijnen.

​​GAYKOESP

Een perfecte constructie voor hoge ruitgewichten

 

Hoe zwaarder en elastischer de ruitsamenstelling, des te hoger de geluidsisolatiewaarde en het gewicht. Daaruit vloeien bijzonder hoge eisen aan de frameconstructie van het kozijn voort. Goed om te weten: de constructie van alle GAYKO-kozijnen is meer dan gemiddeld belastbaar en de bevestiging is gepatenteerd. GAYKOESP staat garant voor ongekende stabiliteit, uittrekbestendigheid en optimale statiek. Dat alles garandeert de extreem lange levensduur van geluidswerende kozijnen, ondanks de hogere ruitgewichten.

 

Geluidsisolatietechniek

Verhoogde geluidsisolatie

Dankzij de verbinding tussen twee enkele ruiten met folie wordt een hoge ruitmassa gecombineerd met een lage buigstijfheid. Daarmee wordt de geluidsisolatie aanmerkelijk verbeterd.

Hightech geluidsisolatie

Lawaai van buitenaf krijgt geen kans. Sluit het buiten met de high-tech geluidswerende ruiten van GAYKO; ze staan garant voor een ongekende geluidsisolatie.

GAYKO-kozijnen kunnen heel wat hebben   

De extreem stabiele profielbevestiging GAYKOESP verhoogt de belastbaarheid van het beslag met het drievoudige; een must voor kozijnen met een hoog eigengewicht.


 
Download de brochure!

                  

615