(085) 222 10 84

Gayko GVS

Gayko GVS

Via GAYKOGVS wordt op een efficiënte manier voorkomen dat uw raam word opengebroken. Bij een poging tot inbraak worden de paddenstoelnokken niet uit de sluitstukken gedrukt. Bovendien zijn de sluitstukken dankzij de ongekend stabiele profielbevestiging GAYKO ESP onwrikbaar vastgeschroefd. Doormiddel van deze methode onderscheidt dit gepatenteerde en innovatieve systeem zich aantoonbaar.
Gayko GVS is de ultieme manier van  inbraakwering. Dat wordt bevestigd door deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

Met het tegengestelde sluitsysteem GAYKOGVS, in combinatie met het via GAYKOESP ongekend stabiel bevestigde veiligheidsbeslag, heeft GAYKO een uiterst efficiënt concept tegen pogingen tot inbraak ontwikkeld. Een systeem waarop u zonder meer kunt vertrouwen. 


Gayko handgrepen

De zelfvergrendelende raamgreep van GAYKO.
Bij het sluiten van het raam wordt de zelfvergrendelende handgreep stevig geborgd.Sluitstukken met Gayko ESP

Sluitstukken ongekend stevig bevestigd dankzij GAYKO ESP. Dankzij GAYKO ESP worden de GAYKOGVS-veiligheidssluitstukken letterlijk onwrikbaar in het staal en de geleiders van massief PVC van het raam vastgeschroefd.Kozijnen met een bijzonder binnenwerk

Het hoogwaardige binnenwerk van de kozijnen van GAYKO, met het perfecte samenspel van GAYKOESP en GAYKOGVS plus de uitvoering 500PLUS met WK2-beslag, staat garant voor veiligheid tegen het lichten van vensters.Superieure technologie in de praktijktest.

Het binnenwerk, dáárop komt het echt aan. En dan vooral op de tegengestelde draairichting van de paddenstoelnokken, die de doorslag geven bij het al dan niet slagen van een inbraakpoging! Via GAYKOGVS wordt op een efficiënte manier voorkomen dat de vleugels bij een poging tot inbraak zo ver kunnen worden verschoven dat de paddenstoelnokken uit de sluitstukken kunnen worden gedrukt. Bovendien zijn de sluitstukken dankzij de ongekend stabiele profielbevestiging GAYKO ESP onwrikbaar vastgeschroefd.

Een directe vergelijking tussen het GAYKO GVS-systeem met traditionele kozijnen tijdens een praktijktest laat overduidelijk zien hoe effectief het systeem van GAYKO is. Bij traditionele systemen heeft een inbreker minder dan 10 seconden nodig om een poging te wagen; bij veiligheidskozijnen van GAYKO is er vrijwel geen kans van slagen. Qua methode onderscheidt deze gepatenteerde en innovatieve techniek zich aantoonbaar en duidelijk van andere veiligheidssystemen voor kozijnbeslag. Dat wordt bevestigd dor deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

​ Bij de meeste kozijnen lopen de paddenstoelnokken van het vergrendelsysteem bij het sluiten van het raam in dezelfde richting; die kunnen dan ook met het grootste gemak in tegenovergestelde richting worden gelicht.

Bij GAYKO GVS lopen de paddenstoelnokken echter in tegengestelde richting. Dit "inhaken" levert duidelijke voordelen op in de veiligheidstechniek. Het is onmogelijk om de vleugel te ontzetten; bij een poging tot lichten, in welke richting dan ook, treedt immers altijd een tegenkracht op. Een effectief stuitende kracht.

Licht lopende ramen, jaar na jaar

Bij het openen en sluiten van de ramen is er minder kracht nodig en treedt er minder slijtage op dankzij het geringere aantal sluitpunten met GAYKOGVS; zo kunt u jarenlang volop plezier beleven aan uw kozijnen van GAYKO. En dat is van groot belang bij de kozijnen met zwaardere venstervleugels door de warmtebeschermende- en veiligheidssbeglazing die we tegenwoordig zien in verband met energiebesparing, inbraakbeveiliging en geluidsisolatie.

Download de brochure!

                  

594