(085) 222 10 84

Gayko GVS

Omdat de meeste inbrekers de vleugels/ramen proberen los te wrikken, is bescherming tegen deze inbraaktechniek uiterst belangrijk. Nog een paar paddestoelnokken die in dezelfde richting lopen - zoals vaak wordt gezegd - zijn van weinig nut. De gehele constructie moet systematisch worden afgestemd op de eisen.

Met GAYKO GVS wordt effectief voorkomen dat de raamvleugel zover kan worden verschoven dat de paddenstoelenpinnen uit de spitsen kunnen worden geduwd tijdens manipulatiepogingen op het raam. Bovendien worden de nokken absoluut vastgeschroefd met de extreem stabiele profielschroefverbinding GAYKO ESP . Deze gepatenteerde, innovatieve technologie is aantoonbaar en duidelijk te onderscheiden van andere beveiligingshardwaresystemen in zijn werkingsmodus. Experts zoals onafhankelijke testinstituten en politie-adviescentra bevestigen dit.

Met het in tegengestelde richting draaiende vergrendelingssysteem GAYKO GVS aan twee aangrenzende zijden in combinatie met de veiligheidsfittingen die uiterst stabiel met GAYKO ESP zijn geschroefd, heeft GAYKO een zeer effectief concept ontwikkeld tegen leveringspogingen, waarop u daadwerkelijk kunt vertrouwen.

 

Gayko handvat

De nieuwe veiligheidshandgreep is zelfremmend en heeft de sluitcilinder in de basis van de raamkruk in plaats van in het handgreepgedeelte. Het vergrendelt alle beweegbare vergrendelingsonderdelen van de fitting absoluut onveranderlijk en voorkomt betrouwbaar elke poging om open te breken.
(Fig. SafeGA® 5000-apparatuur)

Nok met GAYKO ESP

Nokken uiterst veilig geschroefd met GAYKO ESP . Dankzij GAYKO ESP worden de GAYKO GVS beveiligingsstrangers uiterst veilig in het kozijn in het staal en de massieve hard PVC-rails geschroefd . (Fig. Speciale spitsen van staal vanaf 500 Plus-versie)

Venster met innerlijke waarden:

Het complexe "interieur" van het GAYKO-venster met het perfecte samenspel van GAYKO ESP en GAYKO GVS en de 500PLUS-uitvoering met RC2-montagetechnologie garandeert beveiliging tegen openbreken van het raam.

 

Superieure technologie in de praktijk

 

          

Het zijn de innerlijke waarden die tellen. Namelijk in de tegenovergestelde draairichtingen van de paddenstoelkegels, die het beslissende verschil maken of een inbraakpoging slaagt of niet! Met GAYKO GVS wordt effectief voorkomen dat de raamvleugel zover kan worden verschoven dat de paddenstoelenpinnen uit de spitsen kunnen worden geduwd tijdens manipulatiepogingen op het raam. Bovendien worden de spitsen absoluut vastgeschroefd met de extreem stabiele profielschroefverbinding GAYKO ESP .

De directe vergelijking van het GAYKO GVS- systeem met conventionele ramen in een praktische test laat duidelijk zien hoe effectief het GAYKO-systeem is. Met een conventioneel raam heeft een inbreker minder dan 10 seconden nodig om een ​​inbraak te proberen, met het GAYKO beveiligingsvenster is dit bijna onmogelijk. De gepatenteerde innovatieve technologie is aantoonbaar en duidelijk verschillend van andere beveiligingshardware-systemen wat betreft de werkingsmodus. Experts zoals onafhankelijke testinstituten en politie-adviescentra bevestigen dit.

Bij de meeste ramen lopen de paddenstoelpennen van het vergrendelingssysteem allemaal in dezelfde richting als het raam gesloten is en kunnen ze daarom gemakkelijk in de tegenovergestelde richting worden uitgetrokken.

Bij GAYKO GVS lopen de paddestoelkegels in tegengestelde richting Dit "klauwen" aan twee aangrenzende zijden biedt duidelijke voordelen in veiligheidstechnologie. Het verplaatsen van het schuifraam is onmogelijk omdat er altijd een effectieve tegenkracht is wanneer u het probeert uit te trekken, in welke richting dan ook.

Al jaren soepel rijden

De minder moeite en slijtage bij het openen en sluiten van het raam dankzij minder sluitpunten met GAYKO GVS zorgt ervoor dat u zelfs na vele jaren ongestoord van uw ramen kunt genieten. Dit is vooral belangrijk voor raamkozijnen die zwaarder zijn vanwege de sterkere thermische isolatie en veiligheidsglas, zoals tegenwoordig de norm is voor energiebesparing, inbraak of geluidsisolatie.

594