(085) 222 10 84

Screenline

Oneindig veel voordelen en variaties


ScreenLine®

Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is isolatieglas met in de spouw gemonteerde jaloezie, plissé of plissé black-out. Het systeem is ongevoelig voor invloeden van buitenaf en daardoor zeer duurzaam. Door de ruime keuze in uitvoeringen, bedieningsmogelijkheden en kleuren is er altijd een oplossing die op uw wensen aansluit. 

Pilkington Insulight™ met ScreenLine® kan gecombineerd worden met vele verschillende glassoorten, zoals veiligheidsbeglazing. Ook informeren wij u graag over de voordelen en verschillende mogelijkheden van het product. Als u specifieke vragen heeft of voor een advies op maat, kunt u uiteraard contact opnemen. Wij staan graag voor u klaar!


Voordelen:

  • prijs/kwaliteit 
  • energiezuinig
  • diverse kleuren
  • voor elke ruimte geschikt
  • bijzonder hygiënisch
  • volledig geïntegreerd

Kleuren:

Een uitgebreid palet aan kleuren zorgt ervoor dat u altijd een oplossing kunt vinden die aan uw wensen voldoet. De jaloezie is leverbaar in 9 kleuren, de plissé en de plissé black-out in 2 kleuren. De kleuren van alle onderdelen zijn afgestemd op de lamelkleur. Bekijk ook de brochure voor een overzicht  van de verschillende kleuren. Wilt u een kleurenwaaier om de kleuren in werkelijkheid te bekijken, klik dan op de button hieronder.


Bediening:


Er zijn diverse bedieningsmogelijkheden zowel handbediend als gemotoriseerd. Kijk hieronder voor de bediening die het beste bij u past. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij ons in de showroom.

Koordbediening

 

Kantelstaaf

 

Draaiknop

 

Draaiknop op onderbalk

 

Koordbediening Kantelstaaf Draaiknop Draaiknop op onderbalk
       
 
Externe motor Interne motor Interne motor wireless  
9,2
186 klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
644