(085) 222 10 84

Waarom ramen vervangen?

  • waarom kozijnen en ramen vervangen

 

Een koude douche kreeg een gezin na een serie inbraken in een slecht overzichtelijke woonomgeving. "Sporen van vernieling, alsof er een bom was ingeslagen", zo beschrijven de betrokken gezinnen hun woningen, nadat ze de inbraak bemerkt hadden.
 
‘s Nachts rustiger slapen
"Ik heb al twee inbraken in mijn huis gehad. Alles werd overhoop gehaald, van onder tot boven. De psychische schade is enorm. ‘s Nachts slaap je met onrustige gedachten slecht in, dat is belastend. In mei van dit jaar heb ik toen bewust gekozen om mijn ramen te vervangen voor veiligheids kozijnen van GAYKO. Exclusieve veiligheid en warmte-isolatie stonden daarbij op de eerste plaats bij mijn beslissing om te kopen. Nu, na de laatste inbraakpoging, zijn mijn vrouw en ik niet bang meer. Zegge en schrijve 14 keer heeft de inbreker geprobeerd met gereedschap het slaapkamervenster open te breken. Door de GAYKO-veiligheids ramen kwam niemand er in. Wij hebben geïnvesteerd in veiligheid. Dat geeft rust!"
 
Advies enorm belangrijk
Een belangrijk onderdeel van de preventieve inbraakbescherming is een uitvoerig en ter zake dienend advies van de dealers, maar ook van de onafhankelijke adviesdiensten van de recherche. Huiseigenaren moeten voorlichting krijgen, want het ene kozijn is het andere niet. Het verschil zit hem in de details. De gepatenteerde technologieën GAYKOESP en GAYKOGVS zijn de beslissende argumenten voor verhoogde veiligheid en stabiliteit. Dealers kunnen in hun expositie gebruik maken van een openbreekkolom en een werkbank om ramen uit het kozijn te lichten, om de huiseigenaar in de expositie live te demonstreren waar het op aankomt. 
698