(085) 222 10 84

Raam in kiepstand en dan toch inbraakwerend!

  • cover_safega5000sl

Het Gayko SafeGA ® veiligheidsconcept is uitgebreid met
Gayko SafeGA ® 500SL " S Icher L uften".

Veilig ventileren in de gekiepte toestand

Het nieuwe Gayko SafeGA ® 500SL maakt ventilatie in de gekantelde toestand gecombineerd met inbraakwering mogelijk.

De politie adviseert politie keurmerk veilig wonen:

Door het installeren van de geteste en gecertificeerde ramen en deuren volgens DIN EN 1627ff (minimumweerstandsklasse RC2) heeft u een goede inbraakbeveiliging.

Deze ramen en deuren zijn onderworpen aan een praktische break-in test. Dit waarborgt dat de gehele constructie (kader, montage, greep, beglazing en assemblage) geen zwak punt. Het is dus een element "van 1 stuk".

De nieuwe Gayko SafeGA ® 500SL verandert de gehele denkwereld. Want dit raam is ook in de kiepstand inbraak veilig.

Tip: U kunt eindelijk slapen met een aangenaam binnenklimaat in de nacht, met gekantelde ramen en toch wordt u nog steeds beschermd tegen ongewenste gasten. 

Nodig ons uit en laat u adviseren!

Gepatenteerde beveiliging  GAYKO biedt deze wereldprimeur exclusief aan. Een gekanteld venster met geteste en gecertificeerde veiligheid volgens DIN EN 162 ff (RC2) en VDS.

 

De basis voor de nieuwe GAYKOSafeGA® 500SL zijn de beproefde en gepatenteerde geavanceerde technologie GAYKO ESP ® en GAYKO GVS ®, evenals een nieuw kantelslot van massief gietstaal. GAYKO ESP® - Zeer stabiele profielschroefverbinding Europees patentbureau Patentnr. 0 867 591 GAYKO GVS® - Tegengesteld roterend vergrendelingssysteem Duits Octrooibureau Patentnr. 101 11903

 

Het gebruik van hoogwaardige componenten maakt ook een combinatie mogelijk met de GAYKO-apparatuur GAYKO FUSION en de exclusieve look GAYKO EDS 

 

 
698